Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste avondklokrelschopper Roermond opgepakt

Geplaatst opwoensdag 10 maart 2021 - 13:11

Een eerste verdachte is aangehouden na de avondklokrellen in Roermond.

De 29-jarige Roermondenaar werd in eerste instantie aangehouden vanwege de diefstal van een dure auto in Blerick.

Lees ook: Mannen opgepakt voor diefstal dure auto in Blerick

Onderzoek
Kort na de arrestatie bleek de man ook een van de verdachten van de avondklokrellen in Roermond te zijn. Hoe dat precies ging wil de politie in het belang van het onderzoek niet zeggen. De man wordt verdacht van het plegen van vernielingen en openlijke geweldpleging. De politie sluit niet uit dat er nog meer mensen worden aangehouden.

Lees ook: Drie tips na uitzending over avondklokrellen Roermond

Donderberg
In totaal heeft de politie 17 verdachten in beeld na de ongeregeldheden in Roermond. Die stad werd op zondagavond 24 januari getroffen door relschoppers die met name rond winkelcentrum de Donderberg vernielingen aanrichtten. Verschillende ruiten werden vernield, ook een geldautomaat viel ten prooi aan de vandalen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen