Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste afzegging voor Bospop-editie van 2021

Geplaatst opdonderdag 19 november 2020 - 22:49

De Britse singer-songwriter Rodger Hodgson komt in 2021 tóch niet naar Bospop in Weert.

Dat maakt de festivalorganisatie donderdag bekend. Hodgson, vooral bekend als zanger van Supertramp, heeft vanwege de coronapandemie zijn tour van 2021 geannuleerd.

Namen
De muzikant stond geprogrammeerd voor vrijdag 9 juli. Of er een vervangende act komt, is nog niet duidelijk. De jubileumeditie van Bospop ging in 2020 niet door, vanwege het coronavirus. In 2021 vindt het festival, als het doorgaat, plaats van 9 tot en met 11 juli. Op het affiche prijken namen als Sting, Lionel Richie en Kensington.

Lees ook: Line-up Bospop: grote namen keren volgend jaar terug

Onzeker
Maar of die 2021-editie van Bospop er komt is nog onzeker. 'De veiligheid van bezoekers, artiesten en vrijwilligers staat op de eerste plaats', schrijft de festivalorganisatie op haar website. 'Of er een mogelijkheid is om Bospop volgend jaar door te laten gaan is afhankelijk van de ontwikkeling van een vaccin en testmogelijkheden.'

Een besluit over de doorgang van het festival neemt de organisatie in 2021.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen