Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerst een onstuimig weekend, daarna zonneschijn

Geplaatst opvrijdag 26 maart 2021 - 10:19

Enkele fikse maartse buien, die gepaard kunnen gaan met hagel, onweer en windstoten, trekken dit weekend over de provincie.

De zwaarste buien vallen op zaterdag. Als het zonnetje tussendoor wel schijnt, wordt het die middag tijdens deze perioden maximaal 9 à 10 graden. In de namiddag en zaterdagavond wordt het droog. Dit meldt Meteo Limburg.

Zomertijd
Vanaf zondag, tijdens de laatste dagen van maart en de eerste dagen van de zomertijd, wordt het volgens Meteo Limburg warmer dan zaterdag. Zondag is het half tot zwaar bewolkt. Er kan wat motregen vallen, maar het zal overwegend droog zijn met opklaringen.

Zonnig
Begin volgende week wordt het zonnig en warm lenteweer met temperaturen rond de 20 tot 22 graden. De vooruitzichten vanaf Witte Donderdag zijn op dit moment nog wat minder, dan wordt het in aanloop naar Pasen beduidend kouder, het zal dan rond de 10 graden zijn.

Lees hier het hele weerbericht.

De zomertijd zal in de nacht van zaterdag op zondag ingaan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen