Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerbetoon Nicky Verstappen in Top 2000: 'Ontroerend moment'

Geplaatst opdonderdag 12 december 2019 - 21:51

De lobby van Peter R. de Vries om 'Vlinder' van Rowwen Hèze in de Top 2000 te krijgen, is gelukt.

Het nummer is terug te vinden in de lijst, al is nog niet bekend hoe hoog het eerbetoon aan Nicky Verstappen staat.

Ontroerend moment

Peter R. de Vries is blij. "Ja hoor, 'Vlinder' van Rowwen Hèze heeft de top 2000 gehaald. Prachtig, ontroerend moment voor de ouders van Nicky Verstappen. Een mooi monumentje voor een vermoord jongetje van elf. Binnenkort horen we welke plaats. Beste mensen, bedankt voor jullie stem, heel tof!!", schrijft de misdaadverslaggever op Twitter.

Op welke plek het liedje terecht is gekomen, is nog onduidelijk.

Ter nagedachtenis aan Nicky
Een aantal weken geleden deed Peter R. de Vries een oproep om op Vlinder te stemmen. Rowwen Hèze bracht het lied in 2003 uit. Het nummer is geschreven ter nagedachtenis aan Nicky Verstappen uit Heibloem, die in 1998 werd gedood op de Brunssummerheide.

Eerbetoon
Enkele weken geleden plaatste de misdaadverslaggever een oproep op Twitter: "Wat zou het een mooi eerbetoon zijn als het prachtige liedje 'Vlinder' van Rowwen Hèze over Nicky Verstappen dit jaar de Top 2000 haalt. Het is zo huiveringwekkend mooi... Helpen jullie mee? Stem op 'Vlinder'".

Hart onder de riem
Zanger en tekstschrijver Jack Poels liet op zijn beurt weten het fijn te vinden als Vlinder de Top 2000 haalde. Dit om de familie van de overleden Nicky Verstappen een hart onder de riem te steken.

Lees ook: Peter R. de Vries wil eerbetoon Nicky Verstappen in Top 2000

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen