Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerbetoon Nicky Verstappen in Top 2000: 'Ontroerend moment'

Geplaatst opdonderdag 12 december 2019 - 21:51

De lobby van Peter R. de Vries om 'Vlinder' van Rowwen Hèze in de Top 2000 te krijgen, is gelukt.

Het nummer is terug te vinden in de lijst, al is nog niet bekend hoe hoog het eerbetoon aan Nicky Verstappen staat.

Ontroerend moment

Peter R. de Vries is blij. "Ja hoor, 'Vlinder' van Rowwen Hèze heeft de top 2000 gehaald. Prachtig, ontroerend moment voor de ouders van Nicky Verstappen. Een mooi monumentje voor een vermoord jongetje van elf. Binnenkort horen we welke plaats. Beste mensen, bedankt voor jullie stem, heel tof!!", schrijft de misdaadverslaggever op Twitter.

Op welke plek het liedje terecht is gekomen, is nog onduidelijk.

Ter nagedachtenis aan Nicky
Een aantal weken geleden deed Peter R. de Vries een oproep om op Vlinder te stemmen. Rowwen Hèze bracht het lied in 2003 uit. Het nummer is geschreven ter nagedachtenis aan Nicky Verstappen uit Heibloem, die in 1998 werd gedood op de Brunssummerheide.

Eerbetoon
Enkele weken geleden plaatste de misdaadverslaggever een oproep op Twitter: "Wat zou het een mooi eerbetoon zijn als het prachtige liedje 'Vlinder' van Rowwen Hèze over Nicky Verstappen dit jaar de Top 2000 haalt. Het is zo huiveringwekkend mooi... Helpen jullie mee? Stem op 'Vlinder'".

Hart onder de riem
Zanger en tekstschrijver Jack Poels liet op zijn beurt weten het fijn te vinden als Vlinder de Top 2000 haalde. Dit om de familie van de overleden Nicky Verstappen een hart onder de riem te steken.

Lees ook: Peter R. de Vries wil eerbetoon Nicky Verstappen in Top 2000

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen