Eerbetoon Fortuna Sittard Fernando Ricksen (28 sep 2019)

Indrukwekkend eerbetoon aan Ricksen in Sittard

Voor aanvang van de wedstrijd van Fortuna Sittard tegen Sparta Rotterdam is Fernando Ricksen herdacht.

Eerbetoon Fernando Ricksen Glasgow Rangers (19 sep 2019)
Indrukwekkend eerbetoon aan Fernando Ricksen in Glasgow

De aanhang, spelers en coaches van Glasgow Rangers én tegenstander Feyenoord hebben donderdag op indrukwekkende wijze Fernando Ricksen herdacht.

Nazaten DAF-oprichters genieten van eerbetoon

Met de onthulling van een plaquette aan het geboortehuis van Hub van Doorne in America, een tentoonstelling in het Peelmuseum in Griendtsveen waar Wim werd geboren, en een groot DAF-defilé eerde de gemeente Horst aan de Maas de twee beroemde broers die aan de wieg stonden van het DAF-concern.

Video: virtueel monument Chriet Titulaer onthuld

Het virtueel eerbetoon voor de vorig jaar overleden tv-wetenschapper Chriet Titulaer is woensdag feestelijk onthuld in zijn geboorteplaats Hout-Blerick.

Virtueel monument Chriet Titulaer wordt woensdag onthuld

Virtual Memorial for Chriet. Zo heet het monument ter ere van Chriet Titulaer dat woensdag in Hout-Blerick wordt onthuld.

Landgraaf eert overleden Bert Janssen met park

Landgraaf eert de in augustus overleden oud-burgemeester Bert Janssen. De gemeente noemt een park naar Janssen, die tussen 1993 en 2010 burgemeester was.

Indrukwekkend eerbetoon voor overleden motorbegeleider

Zo'n 400 motoren in alle soorten en maten begeleidden Gied Plummen donderdag op zijn laatste reis.

Video: Vlag halfstok als eerbetoon aan Hub Zeijen - 15 april 2017
Vlaggen in hele dorp halfstok als eerbetoon aan Hub

In Vaesrade hingen zaterdag de dorpsvlaggen halfstok als eerbetoon voor de markante dorpsbewoner en verenigingsman Hub Zeijen.

Alsnog eerbetoon voor paraplumaker Philip Cohen

Venlonaar Philip Cohen krijgt 48 jaar na zijn dood alsnog een eerbetoon in zijn stad. Een plaquette bij het synagogeplein herinnert straks aan de man en zijn werk.

Nieuwe prijs als eerbetoon aan Venlose journalist

Venlo is een nieuwe prijs rijker; de glassculptuur. Bedoeld voor burgers of groepen personen die het publieke debat in Venlo wezenlijk hebben beïnvloed en opgedragen aan de in 2005 overleden Venlose journalist Twan Mientjes.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV