Overslaan en naar de inhoud gaan

Eenzijdig ongeval bij knooppunt Zaarderheiken

Geplaatst opmaandag 11 februari 2019 - 16:15

Op de A73 bij knooppunt Zaarderheiken is maandagmiddag een eenzijdig ongeval gebeurd.

Op dat traject was de rechterrijstrook al dicht vanwege een spoedreparatie aan de weg.

Richting Nijmegen
Het ongeluk gebeurde rond 16:00 uur in noordelijke richting. Het is niet duidelijk of het ongeval is veroorzaakt door de afsluiting van de rijstrook. Evenmin is bekend of er gewonden zijn gevallen.

Tussen Venlo-West en Horst loopt het verkeer zo'n twintig minuten vertraging op, doordat er een rijstrook minder beschikbaar is.

Blijf hier op de hoogte van de laatste stand van zaken op de weg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen