Overslaan en naar de inhoud gaan

Eenzijdig ongeval bij knooppunt Zaarderheiken

Geplaatst opmaandag 11 februari 2019 - 16:15

Op de A73 bij knooppunt Zaarderheiken is maandagmiddag een eenzijdig ongeval gebeurd.

Op dat traject was de rechterrijstrook al dicht vanwege een spoedreparatie aan de weg.

Richting Nijmegen
Het ongeluk gebeurde rond 16:00 uur in noordelijke richting. Het is niet duidelijk of het ongeval is veroorzaakt door de afsluiting van de rijstrook. Evenmin is bekend of er gewonden zijn gevallen.

Tussen Venlo-West en Horst loopt het verkeer zo'n twintig minuten vertraging op, doordat er een rijstrook minder beschikbaar is.

Blijf hier op de hoogte van de laatste stand van zaken op de weg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen