Overslaan en naar de inhoud gaan

Eenzame 100ste verjaardag voor Kees: 'Stuur kaarten'

Geplaatst opwoensdag 18 maart 2020 - 17:21

Maastrichtenaar Kees Krottje wordt 8 april 100 jaar. Vanwege het coronavirus kan hij waarschijnlijk geen bezoek ontvangen.

Daarom is een kaartenstroom op gang gekomen. Dat schrijft de Leeuwarder Courant.

Afgezegd
Krottje, die in de Tweede Wereldoorlog verhuisde van Friesland naar Maastricht, zou bezoek krijgen van burgemeester Annemarie Penn-te Strake. Dat gaat niet door. Een paar dagen later zouden zijn vier kinderen, elf kleinkinderen, vijf achterkleinkinderen en broer hem komen feliciteren. Ook hen zal hij dan niet op visite krijgen.

Oproep
Nu de mijlpaal van 100 jaar waarschijnlijk niet uitbundig gevierd kan worden, deed kleindochter Hilda Talsma uit het Friese Warten een oproep op Facebook om zoveel mogelijk kaarten te sturen naar haar opa. Talsma laat aan de Leeuwarder Courant weten dat de eerste kaarten al binnenstromen.

Mochten de overheidsmaatregelen toch voldoende werken, dan gaat het verjaardagsfeestje alsnog door.

Lees hier alles over het coronavirus.

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen