Overslaan en naar de inhoud gaan

Eenvoudige zege voor Lions bij Quintus

Geplaatst opzondag 11 april 2021 - 22:24

Kembit-Lions heeft zondag een eenvoudige zege geboekt. Op bezoek bij Quintus werd er met 19-35 gewonnen.

Lions wist al vroeg in de wedstrijd een gaatje te creƫren met de tegenstander uit Kwintsheuvel. Na een 2-2 stand pakte Lions vier punten achter elkaar. Daarna bleef de voorsprong rond de vier punten schommelen. Uiteindelijk ging Lions met een 7-12 voorsprong rusten.

Voortvarend
Na de pauze ging het voortvarend voor de ploeg uit Sittard-Geleen. Na tien minuten in de tweede helft had Lions het verschil vergroot tot negen punten: 11-20. Gedurende de tweede helft bouwde Lions die voorsprong gestaag uit. Uiteindelijk stond er 19-35 als eindstand op het scorebord.

Bevo
De wedstrijd tegen Quintus telt niet mee voor de stand in de strijd om de landstitel. De ploeg uit Kwintsheuvel is toegevoegd aan het wedstrijdschema om een even aantal ploegen te krijgen. Bevo speelde zaterdagavond wel een wedstrijd die telt om de landstitel. De ploeg uit Panningen won van Volendam.

Lees ook: Bevo wint van Volendam

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen