Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

In een week van 'lente' naar misschien wel sneeuw

Geplaatst opdonderdag 23 november 2017 - 6:00

Het wordt de komende dagen lastig kiezen als je voor de kledingkast staat. Deze week zijn er nog lente-achtige temperaturen, maar volgende week valt er mogelijk sneeuw.

Donderdag wordt het met ruim 15 graden lenteachtig zacht in Limburg. Vanaf het weekend wordt het voor een lange periode niet meer warmer dan normaal.

Sneeuw
Volgens Meteo Limburg is er volgende week, aan het eind van deze maand, kans op sneeuw. Waarschijnlijk is het volgende week donderdag in de middag ruim tien graden kouder dan precies een week daarvoor.

Stevige wind
De ruim 15 graden die voor donderdag op het programma staat, gaat gepaard met een stevige wind en later op de dag regen. Deze temperatuur is normaal voor half/eind april. Normaal gesproken zou het nu zo'n 8 graden moeten zijn.

Kans op hagel
In het weekend wordt het hooguit 6 à 7 graden. Er vallen enkele buien met kans op hagel, en mogelijk op de Vaalserberg natte sneeuw. In de Ardennen en Eifel en in het Sauerland valt sneeuw. Begin volgende week wordt het tijdelijk iets minder koud, waarna het met december in zicht waarschijnlijk licht winters weer wordt.

Een uitgebreide weersverwachting lees je op 1limburg.nl/weer

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app
Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
De 1Limburg app

Altijd op de hoogte van het laatste Limburgse nieuws.

Download gratis

Meest gelezen