Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Een verdachte Blerick is vijftigjarige Venlonaar

Geplaatst opzaterdag 21 oktober 2017 - 11:35

De politie heeft de identiteit van één van de twee mannen die vrijdag zijn opgepakt na een schietpartij in Blerick vrijgegeven. Het gaat om een vijftigjarige man uit Venlo.

Van de tweede verdachte is de identiteit nog niet vastgesteld. Deze ligt nog in het ziekenhuis.

Schietpartij
Allebei de mannen werden vrijdagmiddag opgepakt na een melding van een schietpartij in de bovenwoning van een keukenwinkel in Blerick. Allebei de mannen raakten bij het incident gewond.

Lees ook: Arrestatieteam valt pand binnen na schietpartij Blerick

Arrestatieteam
Omdat de vrees bestond dat er zich nog gewapende mensen ophielden in het pand, grendelde agenten de wijde omgeving af. In het begin van de avond deed een arrestatieteam een inval in de woning, maar daar bleek niemand meer aanwezig te zijn.

De politie is zaterdag bezig met het verdere onderzoek in de zaak. Daarbij wordt onder meer rondgevraagd in de buurt, en doorzoekt de recherche de bovenwoning.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen