Overslaan en naar de inhoud gaan

Eén Limburgse act in prestigieuze DJ Mag Top 100

Geplaatst opzondag 8 november 2020 - 22:30

Er staat dit jaar slechts één Limburgse act in de DJ Mag Top 100. Een lijst met de meest populaire dj's van de wereld.

In 2019 waren er nog drie Limburgse dj-acts te vinden in de lijst.

Yellow Claw
De enige Limburgse act die nog in de lijst staat van het dance-tijdschrift is Yellow Claw. Het duo bestaat uit Venlonaar Jim Taihuttu (onder de naam Jim Aasgier) en Nils Rondhuis. Ze zijn terug te vinden op plaats 67, dat is tien plekken hoger dan afgelopen jaar.

Twee acts
Twee Limburgse dj-acts hebben de lijst dit jaar niet meer gehaald. Het Maastrichtse duo Lucas & Steve stond vorig jaar nog op plaats 78, maar zij zijn dit jaar niet terug te vinden in het overzicht. Ook Youri Claessens uit Berg en Terblijt, die vorig jaar met een 75ste plek nog de best geklasseerde Limburger was, is buiten de top 100 gevallen. Claessens is in het wereldje bekend als Warface.

David Guetta
David Guetta is de nieuwe nummer één. De Fransman neemt het stokje over van Dimitri Vegas & Like Mike, die genoegen moeten nemen met de tweede stek. Martin Garrix is de hoogst genoteerde Nederlander op de derde plaats.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen