Overslaan en naar de inhoud gaan

Eén Limburgse act in prestigieuze DJ Mag Top 100

Geplaatst opzondag 8 november 2020 - 22:30

Er staat dit jaar slechts één Limburgse act in de DJ Mag Top 100. Een lijst met de meest populaire dj's van de wereld.

In 2019 waren er nog drie Limburgse dj-acts te vinden in de lijst.

Yellow Claw
De enige Limburgse act die nog in de lijst staat van het dance-tijdschrift is Yellow Claw. Het duo bestaat uit Venlonaar Jim Taihuttu (onder de naam Jim Aasgier) en Nils Rondhuis. Ze zijn terug te vinden op plaats 67, dat is tien plekken hoger dan afgelopen jaar.

Twee acts
Twee Limburgse dj-acts hebben de lijst dit jaar niet meer gehaald. Het Maastrichtse duo Lucas & Steve stond vorig jaar nog op plaats 78, maar zij zijn dit jaar niet terug te vinden in het overzicht. Ook Youri Claessens uit Berg en Terblijt, die vorig jaar met een 75ste plek nog de best geklasseerde Limburger was, is buiten de top 100 gevallen. Claessens is in het wereldje bekend als Warface.

David Guetta
David Guetta is de nieuwe nummer één. De Fransman neemt het stokje over van Dimitri Vegas & Like Mike, die genoegen moeten nemen met de tweede stek. Martin Garrix is de hoogst genoteerde Nederlander op de derde plaats.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen