Overslaan en naar de inhoud gaan

Eén Limburgs hotel in top 25 van Nederland

Geplaatst opvrijdag 10 februari 2017 - 10:38

In de top 25 van beste Nederlandse hotels is slechts één Limburgse accommodatie te vinden. Het gaat om Het Arresthuis in Roermond.

Het Van der Valk-hotel, dat in een oude gevangenis zit, is terug te vinden op plek 5 van de lijst die is opgesteld door Tripadvisor.

Subliem
De top 25 is gebaseerd op de meningen van de klanten van de site. Zij zorgen er met kreten als 'subliem hotel met een nog betere service' en 'uitstekend!' voor dat het Roermondse hotel nog net de top 5 haalt.

Top 5
Het Arresthuis is daarmee het enige Limburgse hotel in de lijst en moet enkel drie Amsterdamse (The Toren, Ambassade Hotel en Waldorf Astoria) en het Groningse Prinsenhof Hotel voor zich dulden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Roermonds hotel benoemd tot 'Hotel van het Jaar'
Arresthuis Roermond Vijfde Ster (30 sep 2019)
Vijfde ster voor het Arresthuis in Roermond
Grote brand bij Van der Valk-hotel in Heerlen
Brand legt restaurant Van der Valk-hotel Heerlen in de as
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen