Vier jaar cel voor poging tot doodslag op peuter (3)

Maastrichtenaar Edwin W. gaat vier jaar de cel in voor poging tot doodslag op een driejarige peuter, nu een jaar geleden in Landgraaf.

Twee jaar cel en tbs geëist voor mishandeling peuter

Het Openbaar Ministerie heeft twee jaar cel en tbs geëist tegen de 27-jarige Edwin W. vanwege de ernstige mishandeling van een peuter in Landgraaf.

Verdachte kindermishandelingszaak langer vast

De 26-jarige Edwin W. uit Landgraaf moet nog minstens een maand in de cel blijven zitten. W. wordt verdacht van poging tot doodslag op een 3-jarige peuter van zijn vriendin.

Reconstructie van kindermishandelingszaak in Landgraaf

In Landgraaf is de politie dinsdag bezig met een reconstructie van een mishandelingszaak waarbij een 3-jarige peuter ernstig letsel zou hebben opgelopen.

Peuter (3) ernstig mishandeld in Landgraaf

In een huis in Landgraaf is begin dit jaar een peuter ernstig mishandeld. Het kind van drie zou daarbij zwaar lichamelijk letsel hebben opgelopen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV