Overslaan en naar de inhoud gaan

Edwin Raats blijft heersen in Jos Feron Cup

Geplaatst opzondag 8 januari 2017 - 16:56

Edwin Raats blijft heersen in de strijd om de Jos Feron Cup.

De veldrijder uit Helmond won in Landgraaf ook de twaalfde wedstrijd van de wintercompetitie bij de masters en liet de Belg Francis Penders en Arno Bouten uit Blerick achter zich. Raats won dit seizoen alle wedstrijden waaraan hij deelnam. Hij kwam alleen in Blerick niet aan de start.

Amateurs
Luuk Nissen won de wedstrijd bij de amateurs. Hij had 32 seconden voorsprong op Christiaan
Miessen uit Kerkrade en één minuut op Luuk van Helden uit Vlodrop.

Mountainbikers
Bij de mountainbikers ging de overwinning naar Mitch Groot. Hij is lid van de beloftenploeg van Loto Soudal en bereidt zich in deze competitie voor op het wegseizoen. Groot was in Landgraaf ruim anderhalve minuut sneller dan Edwin Arts en de Belg Mike Mulkens.

Masters
MTB-er Kris de Nef pakte de overwinning bij de masters. De Belg had op de streep 2 minuten en 39 seconden voorsprong op Peter Meerburg en Ronny Huijnen uit het Belgische Warsage.

Vrouwen
Bij de vrouwen ging Pien Limpens uit Obbicht met de bloemen aan de haal. Zij had aan de finish drie seconden voorsprong op klassementsleidster Femke.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Jos Feron Cup: Toma en Arts winnen in Weert
Jos Feron Cup: Van de Heuvel en Arts winnen in Meijel
Braam wint open Limburgs Kampioenschap in Sittard
Mountainbiker Bas Peters wint in Blerick
Overzicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu
Uitgelicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu

Violist en orkestleider André Rieu vertelt in een openhartig interview over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière van violist naar orkestleder en entertainer van wereldformaat.

Rieu stelde samen met zijn vrouw Marjorie voor L1 TV exclusief een programma samen met hoogtepunten van alle concerten op het Vrijthof in Maastricht.

Zaterdag en zondag op L1 TV
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Kom helemaal in de stemming voor de LVK-Finale

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen