miss etam

Modeketen failliet, winkels voorlopig nog open

Ook het Nederlandse deel van modewinkelconcern FNG is failliet verklaard door de rechtbank van Amsterdam.

krukken op tafel stock (4 aug 2020)
Horeca langer in de etalage door corona

Het coronavirus heeft van maart tot en met mei een rem gezet op de verkoop van horeca-exploitaties in Limburg. Dat zegt Leon Keppels, mede-eigenaar van Horecahuis Limburg. In juni en juli is de verkoop volgens hem op hetzelfde niveau als voorgaande jaren.

DSM
Flinke tik deel DSM door coronacrisis

Speciaalchemieconcern DSM heeft flinke tikken gehad van het coronavirus. In het tweede kwartaal zag het bedrijf de omzet van hoogwaardige materialen met maar liefst een kwart dalen. Bij de voedingstak nam de omzet nog wel toe, mogelijk door meer mensen die zijn gaan sporten in coronatijden en hamsterende consumenten. DSM gaat bezuinigen en dat kan ook leiden tot ontslagen bij een onderdeel van de materialentak van DSM in Geleen.

stock thuiswerken laptop
Meeste ambtenaren in september naar kantoor

Per 1 september gaan veruit de meeste ambtenaren na een periode van veel thuiswerken weer meer naar kantoor.

miss etam anp (3 aug 2020)
Eigenaar Miss Etam en Steps in België failliet verklaard

Modewinkelbedrijf FNG, moeder van modeketens als Miss Etam, Brantano en Steps, is in België failliet verklaard.

ANP-332121555
Eigenaar Steps en Miss Etam vraagt uitstel van betaling aan

Modewinkelbedrijf FNG, moeder van modeketens als Miss Etam, Brantano en Steps, heeft in Nederland uitstel van betaling aangevraagd. In België vraagt het bedrijf faillissement aan.

gesloten (27 jul 2020)
UWV: arbeidsmarkt gaat de komende tijd niet verbeteren

De afgelopen maanden voltrok zich een unieke situatie op de Limburgse arbeidsmarkt. Door de regelingen van de overheid lijkt de schade van de coronacrisis mee te vallen, maar verbetering is nog niet in zicht.

Qatar Airways vrachtvliegtuig Airbus A330F
Luchtvrachtrecord op Maastricht Aachen Airport

Maastricht Aachen Airport heeft in juni de meeste vracht van dit jaar vervoerd. In totaal verwerkte de luchthaven in juni 13.219 ton aan goederen.

alfa
Ook Alfa kampt met krattenkrapte

Behalve Brand kampt ook de Alfa brouwerij in Schinnen met een groot krattentekort. Volgens directeur Harry Meens scheelde het niet veel of de brouwerij had eventjes geen flesjes kunnen vullen.

Brand kratten
Brand smeekt bierdrinkers kratjes in te leveren

De Brand brouwerij in Wijlre heeft een oproep gedaan aan alle bierliefhebbers om lege kratten snel in te leveren bij de winkel.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV