Overslaan en naar de inhoud gaan

ECI programmeert bands in Azijnfabriek

Geplaatst opdonderdag 20 augustus 2015 - 19:55

De ECI Cultuurfabriek in Roermond laat kleinere en middelgrote bands komend seizoen niet langer in de eigen zaal, maar in poppodium De Azijnfabriek optreden.

Die locatie is daar volgens ECI meer geschikt voor, omdat het poppodium kleiner is en centraler ligt. De stap is opmerkelijk, omdat de Azijnfabriek in 2012 nog plaats moest maken voor de komst van het cultuurcentrum, waarin onder meer een twee keer zo grote popzaal is ondergebracht.

Bezoekerscijfers
Middelgrote en kleine bands komen in de Azijnfabriek toch beter tot hun recht, meent het met sterk tegenvallende bezoekerscijfers kampende ECI nu. De stichting die belast is met de programmering gaat komend seizoen meer doelgroepgericht programmeren en is daarbij niet langer gebonden aan het eigen gebouw.

De Azijnfabriek werd na de sluiting gekocht door een Roermondse ondernemer en is sinds een jaar weer open als poppodium.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

ECI Cultuurfabriek Roermond
'Interesse van ondernemers in ECI Cultuurfabriek'
Dialect op het podium in ECI Cultuurfabriek Roermond
ECI Cultuurfabriek wil 1,5 miljoen extra van gemeente
Advies: Beheer ECI scheiden van cultuurpoot
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen