Overslaan en naar de inhoud gaan

Echtpaar vlucht voor 'einde wereld': kinderen weggehaald

Geplaatst opzaterdag 17 augustus 2019 - 15:52

Een echtpaar uit Blerick is als vermist opgegeven. Hun vier kinderen zijn door de Raad voor de Kinderbescherming in veiligheid gebracht en op een geheime locatie ondergebracht.

Volgens de zus van de vermiste man lijdt het stel aan godsdienstwaanzin. Ze zouden zich al langere tijd aan het voorbereiden zijn op 'het einde van de wereld'.

'Weg kwijt'
Zus Anneloes maakt zich zorgen om de vermissing van haar broer en diens vrouw met kinderen in de leeftijd van 10, 12, 15 en 17 jaar. Ze heeft geen goede relatie met haar broer, maar roept via Facebook mensen op om een foto van het echtpaar te delen. Het stel is dinsdag vertrokken, volgens zus Anneloes. "Mijn broer heeft een jaar geleden een hartoperatie gehad en is sindsdien de weg kwijt", zegt ze tegen L1. "Hij gaf aan dat hij weg wilde gaan. De boel verlaten."

Kinderen missen ouders
Een van de kinderen heeft de zus gesproken en die heeft direct groot alarm geslagen. "De kinderbescherming heeft de kinderen direct in veiligheid gebracht, een nacht later is het echtpaar vertrokken", zegt de zus. Volgens Anneloes missen de kinderen hun ouders, maar zitten ze op een veilige plek en zijn ze in goede handen.

De politie is op zoek naar het stel.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen