Overslaan en naar de inhoud gaan

Echtpaar vlucht voor 'einde wereld': kinderen weggehaald

Geplaatst opzaterdag 17 augustus 2019 - 15:52

Een echtpaar uit Blerick is als vermist opgegeven. Hun vier kinderen zijn door de Raad voor de Kinderbescherming in veiligheid gebracht en op een geheime locatie ondergebracht.

Volgens de zus van de vermiste man lijdt het stel aan godsdienstwaanzin. Ze zouden zich al langere tijd aan het voorbereiden zijn op 'het einde van de wereld'.

'Weg kwijt'
Zus Anneloes maakt zich zorgen om de vermissing van haar broer en diens vrouw met kinderen in de leeftijd van 10, 12, 15 en 17 jaar. Ze heeft geen goede relatie met haar broer, maar roept via Facebook mensen op om een foto van het echtpaar te delen. Het stel is dinsdag vertrokken, volgens zus Anneloes. "Mijn broer heeft een jaar geleden een hartoperatie gehad en is sindsdien de weg kwijt", zegt ze tegen L1. "Hij gaf aan dat hij weg wilde gaan. De boel verlaten."

Kinderen missen ouders
Een van de kinderen heeft de zus gesproken en die heeft direct groot alarm geslagen. "De kinderbescherming heeft de kinderen direct in veiligheid gebracht, een nacht later is het echtpaar vertrokken", zegt de zus. Volgens Anneloes missen de kinderen hun ouders, maar zitten ze op een veilige plek en zijn ze in goede handen.

De politie is op zoek naar het stel.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen