Overslaan en naar de inhoud gaan

Echtpaar vlucht voor 'einde wereld': kinderen weggehaald

Geplaatst opzaterdag 17 augustus 2019 - 15:52

Een echtpaar uit Blerick is als vermist opgegeven. Hun vier kinderen zijn door de Raad voor de Kinderbescherming in veiligheid gebracht en op een geheime locatie ondergebracht.

Volgens de zus van de vermiste man lijdt het stel aan godsdienstwaanzin. Ze zouden zich al langere tijd aan het voorbereiden zijn op 'het einde van de wereld'.

'Weg kwijt'
Zus Anneloes maakt zich zorgen om de vermissing van haar broer en diens vrouw met kinderen in de leeftijd van 10, 12, 15 en 17 jaar. Ze heeft geen goede relatie met haar broer, maar roept via Facebook mensen op om een foto van het echtpaar te delen. Het stel is dinsdag vertrokken, volgens zus Anneloes. "Mijn broer heeft een jaar geleden een hartoperatie gehad en is sindsdien de weg kwijt", zegt ze tegen L1. "Hij gaf aan dat hij weg wilde gaan. De boel verlaten."

Kinderen missen ouders
Een van de kinderen heeft de zus gesproken en die heeft direct groot alarm geslagen. "De kinderbescherming heeft de kinderen direct in veiligheid gebracht, een nacht later is het echtpaar vertrokken", zegt de zus. Volgens Anneloes missen de kinderen hun ouders, maar zitten ze op een veilige plek en zijn ze in goede handen.

De politie is op zoek naar het stel.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen