Overvaller van Duits echtpaar vlucht grens over bij Venlo

Een overvaller heeft donderdagavond in het Duitse Viersen een echtpaar beroofd en is daarna bij Venlo de Nederlandse grens over gevlucht.

Politie ontvangt tips over woningoverval Kessel

De politie heeft na de uitzending van Opsporing Verzocht, waar aandacht werd besteed aan de woningoverval in Kessel, vier tips ontvangen.

Venlonaar opgepakt voor gewelddadige straatroof op echtpaar

De politie heeft een 21-jarige man uit Venlo opgepakt voor een gewelddadige straatroof in Herten.

Echtpaar verbreekt stilte over fatale nacht model Ivana Smit

De Amerikaanse zakenman Alexander Johnson en zijn vrouw Luna hebben voor het eerst een interview gegeven over de fatale nacht met het Sittardse model Ivana Smit.

Echtpaar uit Roermond veroordeeld om bijstandsfraude

Een echtpaar uit Roermond is door de rechtbank veroordeeld voor bijstandsfraude. De 64-jarige man en zijn 59-jarige vrouw kregen een voorwaardelijke gevangenisstraf van 6 maanden opgelegd.

'Gouden tip' over vermist paar Helden blijft uit

Hoewel er bij familie en politie veel meldingen binnenkomen over een vermist echtpaar uit Helden, heeft de zaak veel weg van het zoeken naar een speld in een hooiberg.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV