Overslaan en naar de inhoud gaan

Echtgenote verloren carnavalstrouwring R.H. opgespoord

Geplaatst opwoensdag 1 maart 2017 - 10:05

De trouwring met daarin de initialen R.H. die dit weekend tijdens carnaval werd gevonden in Maastricht, kan terug naar de rechtmatige eigenares.

Na een oproep op Facebook blijkt Stephanie Habets-Heuperman de vrouw te zijn, die sinds zondag ringloos door het leven ging. Zij trouwde op 13 juni 2016 met Renske Habets, de 'R.H. 13-06-2016' uit de ring.

Nieuwe vinger
Gelukkig voor Renske en Stephanie verdween de ring niet tussen de verregende confetti, vertrapte bierglazen en andere vastelaovestroep. In plaats daarvan werd het sieraad in café De Karkol om de vinger van de Heerlense Amber Delahaye geschoven. Eenmaal thuis ontdekte zij de inscriptie 'R.H. 13-06-2016' aan de binnenkant van de ring, en deed zij de oproep die gretig werd gedeeld.

Lees ook: Welke R.H. verloor haar trouwring tijdens carnaval?

Woensdagmorgen werd duidelijk dat Stephanie Habets uit Heerlen de ring om haar vinger miste. Echtgenote Renske is alvast dolblij met de vondst: "Haha dat is echt geweldig, Steph zal echt super blij zijn!! Heel erg bedankt allemaal voor het delen!"

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op L11 Alaaf.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Welke R.H. verloor haar trouwring tijdens carnaval?
Sjpas om rekenblunder Sittardse sjpaspas
Protocol voor carnavalskarren Maastricht
Het publiek tijdens de LVK-finale van 2011
LVK waarschuwt artiesten voor oplichter
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen