Overslaan en naar de inhoud gaan

Echtgenoot aangehouden voor doden vrouw Grevenbicht

Geplaatst opmaandag 27 september 2021 - 18:10

De man die maandag is aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van de 73-jarige Tiny in Grevenbicht, is haar man Wiel. Hij meldde zich uit eigen beweging bij de politie.

Verschillende bronnen bevestigen tegenover L1 dat Wiel is aangehouden.

Lees ook: Dode vrouw in woning: verdachte meldt zich bij politie

Relationele sfeer
Zijn advocaat wil vooralsnog niets kwijt over de zaak. "Daar vind ik het op dit moment te vroeg voor." De politie liet eerder op de dag weten dat het motief in relationele sfeer moet worden gezocht. Het is niet bekend hoe Tiny om het leven is gekomen; de politie wil enkel kwijt dat men rekening houdt met een misdrijf.

Jaren getrouwd
Tiny en Wiel waren sinds 2012 getrouwd. Zondagavond werd het lichaam van de vrouw aangetroffen in haar woning in de Lindenstraat. Maandag meldde Wiel zich op het politiebureau. De politie wilde maandag niet bevestigen dat het de echtgenoot is die zich gemeld heeft.

Video L1/Track '88
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen