Overslaan en naar de inhoud gaan

Échte Pinkpop-liefde: Kevin vraagt Nicky ten huwelijk

Geplaatst opzaterdag 16 juni 2018 - 9:34

Waar kun je je vriendin beter ten huwelijk vragen dan op de plek waar je elkaar ooit hebt ontmoet?

Kevin Aelmans uit Sittard trok vrijdagavond de stoute schoenen aan en vroeg 'zijn' Nicky ten huwelijk op het Pinkpop-terrein in Landgraaf. Het is de plek waar de twee elkaar zeven jaar geleden hebben leren kennen.

Op de knieeën
"Ik heb altijd geroepen dat ik op Pinkpop de ring wilde", zegt Nicky Spijkers. "En hij heeft zich aan de afspraak gehouden." Toen de twee het terrein opliepen en hun jaarlijkse foto wilden maken, ging Kevin op de knieën.

Huwelijksfeestje
Een datum voor het
huwelijksfeestje is er nog niet, maar het is natuurlijk niet lastig te raden wat de voorkeur heeft. "Het mooiste is natuurlijk om te trouwen op Pinkpop", zegt Nicky.

Bekijk hier de hoogtepunten van de eerste dag van Pinkpop.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen