Perr Schuurs

Ajax stak stokje voor tussentijds vertrek Perr Schuurs

Perr Schuurs had de afgelopen transferperiode op huurbasis kunnen vertrekken bij Ajax, maar de Amsterdammers wilden de 20-jarige verdediger uit Nieuwstadt niet laten gaan.

ANP-405958188
Schuurs baalde van gang van zaken na pijnlijke nederlaag

Demi Schuurs en Kiki Bertens dropen zaterdagavond af na de pijnlijke nederlaag in het beslissende dubbelspel van de Fed Cup-ontmoeting met Wit-Rusland. Een bedankje aan het publiek voor de steun bleef uit.

Brandweer bij tent Echt - 9 feb 2020
Feesten Echt afgelast vanwege naderende storm

Vanwege de naderende storm heeft burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren in overleg met de organisatie van Echt Feesten alle activiteiten in en rond het feestpaviljoen afgelast.

LVK spik en span 2020
Spik en Span wist na minuut dat duo zou winnen

Spik en Span won vrijdagavond met het nummer 'Vrunj tot de allerleste runj' het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) in Echt. Zelf wisten de zangers en schrijvers van het nummer, Niek Dirkx en Jo Huijnen, al na een minuut optreden dat ze zouden winnen.

LVK 2020
Terugkijken: Kijk mee naar de 44ste LVK-finale

Kijk live mee naar de 44ste finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) vanuit Echt.

Demi Schuurs Fed-Cup
Schuurs met Nederland in beslissende kwalificatie Fed Cup

Demi Schuurs speelt met het Nederlands tennisteam de beslissende wedstrijd in de Fed Cup. Bij winst plaats de ploeg van coach Paul Haarhuis zich voor de finale.

LVK 2019 Finale
4 x 11 jaar LVK: wie won het Leedjes Konkoer het vaakst?

Vrijdagavond is de 44ste finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. 4 x 11 jaar LVK is een goed moment om de balans op te maken.

feestpaviljoen Echt LVK (6 feb 2020)
Organisatie Echt Feesten bereidt zich voor op storm

Het feestpaviljoen van de driedaagse Echt Feesten wordt zondag ontruimd als tijdens de verwachte storm windkracht 9 wordt bereikt.

LVK 2020 (25 jan 2020)
Stem ongeldig: stichting LVK pakt dubbel sms'en aan

De stichting LVK gaat mensen die twee keer stemmen tijdens de LVK-finale ontmoedigen om dit te doen.

drugsafval gedumpt in Koningsbosch - 4 feb 2020
Tientallen vaten met drugsafval gedumpt op zandpad

Op een zandweg in het buitengebied van Koningsbosch zijn tientallen vaten met vermoedelijk drugsafval gedumpt.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts