Auto ramt woning Echt (24 okt 2020)

Auto ramt gebouw in Echt

Na een aanrijding met een andere wagen heeft een auto de deur van een appartementencomplex in Echt geramd.

Ongeval A2 bij Echt (22 okt 2020)
Auto slipt en slaat over de kop op A2

Bij een ongeval op de A2 is donderdagavond een bestuurder met zijn voertuig geslipt en over de kop geslagen.

Politie stock donker
Tieners met taser stelen scooter van man in Echt

Twee tienerjongens hebben woensdagavond laat in Echt een man bestolen van zijn scooter. Ze gebruikten daarbij een taser.

Waterleiding Echt (9 okt 2020)
10.000 huishoudens Midden-Limburg hebben weer water

Door een leidingbreuk in Echt hadden 10.000 huishoudens in die plaats, en ook delen van Maasbracht en andere omliggende kernen, vrijdag korte tijd geen drinkwater of weinig waterdruk.

EVV - Hollandia Voetbal
Winst voor Groene Ster en EVV Echt

Groene Ster heeft de uitwedstrijd tegen OFC gewonnen. De mannen uit Heerlerheide versloegen in Oostzaan de thuisploeg met 3-2 door een doelpunt van invaller Yoëll Henssen kort voor het eindsignaal.

nico zijp in 2015
KNGU zet nog een turntrainer op non-actief

Turntrainer Nico Zijp is op non-actief gezet. Dat bevestigt een woordvoerster van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) dinsdagavond.

achtervolging
Video: Achtervolging met 120 km/u door kern Schinnen

Videobeelden van een spectaculaire achtervolging van Born, via Echt, Kerensheide en Nuth naar Sittard zijn door de politie online gezet.

Politie stock donker
Achtervolging, ongeval en aanhouding na inbraak manege

Een inbraak bij een manege in Echt is in de nacht van zondag op maandag uitgelopen op een achtervolging.

Brand in receptie camping Marisheem Pey-Echt (20 sep 2020)
Mogelijk asbest vrijgekomen bij brand op camping Echt

Bij een brand in het receptiegebouw van camping Marisheem in Echt is mogelijk asbest vrijgekomen.

fonds
Twee jong overleden Limburgers geëerd met eigen fonds

Er zijn vrijdag twee nieuwe fondsen gelanceerd vernoemd naar jonge overleden Limburgers. Een van de fondsen draagt de naam van de omgekomen militair Luc Janzen (24) uit Echt. De ander is vernoemd naar de meervoudig gehandicapte Robin Jung (14) uit Afferden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten