Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters wint na zinderende slotfase

Geplaatst opzaterdag 25 november 2017 - 22:58

Laco Eaters Geleen heeft in eigen huis op wonderbaarlijke wijze afgerekend met Antwerp Phantoms. Het werd in Glanerbrook 6-5.

De wedstrijd kende een krankzinnige slotfase met vier goals in drie minuten.

Uit de startblokken
De Geleense ploeg schoot uit de startblokken: geholpen door een powerplay-situatie schoot Vadim Gyesbreghs de 1-0 binnen. Die voorsprong werd direct vergoot door Mitch Koumans, die de 2-0 voor zijn rekening nam. Eaters kreeg daarna wel een tik toen Antwerpen via Ben van den Bogaert in ondertal scoorde, maar de marge werd door opnieuw Koumans hersteld tot 3-1.

Goals
In de tweede periode waren de Geleense rapen gaar toen wederom Van den Bogaert én Lukasz Bartak in een tijdsbestek van twee minuten Antwerpen op gelijke hoogte brachten: 3-3. Eaters reageerde echter via Gyesbreghs, die met zijn tweede treffer van de avond de thuisclub weer op een 4-3 voorsprong bracht.

Tumultueus slot
In de derde en laatste periode gebeurde lange tijd weinig, tot de absolute slotfase: Kevin de Winter zette Antwerpen op 4-4, Tom Marx leek vervolgens Geleen op de powerplay alsnog de overwinning te schenken, totdat Bartak een halve minuut voor tijd er 5-5 van maakte. Het slotakkoord was tóch voor Eaters, want Luca Heutmekers besloot het tumultueus duel met een treffer in de slotseconde: 6-5.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen