Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters wint gemakkelijk van Antwerpen

Geplaatst opmaandag 2 december 2019 - 10:46

De ijshockeyers van Microz Eaters hebben zich hersteld na de nederlaag tegen Heerenveen. Zondagavond was Antwerp Phantoms het slachtoffer.

Het werd op het ijs in Glanerbrook 6-2 voor het team van coach Andy Tenbult.

Zieke spelers
Vrijdagavond verloor het Geleense team nog in de BeNe-league met 3-1 in het hoge noorden van Unis Flyers. Tenbult moest flink schuiven in zijn opstelling vanwege een aantal zieke spelers. Die waren zondag nog niet hersteld maar tóch had Eaters geen kind aan de Belgische tegenstander, daarvoor was het niveauverschil te groot. In de eerste periode kon Antwerpen het nog bijbenen en stond het 2-1 voor Eaters. Na de tweede periode was het gat geslagen met een tussenstand van 5-2.

Hattrick
In de derde periode was het Marco Postma die de voorzet gaf op de vrijstaande Yoren de Smet en hij maakte de 6-2. Het was zijn derde goal van de avond. Volgende week speelt Eaters opnieuw twee wedstrijden in de BeNe-league. Dan speelt het team een uitwedstrijd in Mechelen en een thuisduel tegen Nijmegen.

De Geleense ploeg staat derde in de rangschikking achter Heerenveen en Den Haag.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen