Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters wint gemakkelijk van Antwerpen

Geplaatst opmaandag 2 december 2019 - 10:46

De ijshockeyers van Microz Eaters hebben zich hersteld na de nederlaag tegen Heerenveen. Zondagavond was Antwerp Phantoms het slachtoffer.

Het werd op het ijs in Glanerbrook 6-2 voor het team van coach Andy Tenbult.

Zieke spelers
Vrijdagavond verloor het Geleense team nog in de BeNe-league met 3-1 in het hoge noorden van Unis Flyers. Tenbult moest flink schuiven in zijn opstelling vanwege een aantal zieke spelers. Die waren zondag nog niet hersteld maar tóch had Eaters geen kind aan de Belgische tegenstander, daarvoor was het niveauverschil te groot. In de eerste periode kon Antwerpen het nog bijbenen en stond het 2-1 voor Eaters. Na de tweede periode was het gat geslagen met een tussenstand van 5-2.

Hattrick
In de derde periode was het Marco Postma die de voorzet gaf op de vrijstaande Yoren de Smet en hij maakte de 6-2. Het was zijn derde goal van de avond. Volgende week speelt Eaters opnieuw twee wedstrijden in de BeNe-league. Dan speelt het team een uitwedstrijd in Mechelen en een thuisduel tegen Nijmegen.

De Geleense ploeg staat derde in de rangschikking achter Heerenveen en Den Haag.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen