Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters wint gemakkelijk van Antwerpen

Geplaatst opmaandag 2 december 2019 - 10:46

De ijshockeyers van Microz Eaters hebben zich hersteld na de nederlaag tegen Heerenveen. Zondagavond was Antwerp Phantoms het slachtoffer.

Het werd op het ijs in Glanerbrook 6-2 voor het team van coach Andy Tenbult.

Zieke spelers
Vrijdagavond verloor het Geleense team nog in de BeNe-league met 3-1 in het hoge noorden van Unis Flyers. Tenbult moest flink schuiven in zijn opstelling vanwege een aantal zieke spelers. Die waren zondag nog niet hersteld maar tóch had Eaters geen kind aan de Belgische tegenstander, daarvoor was het niveauverschil te groot. In de eerste periode kon Antwerpen het nog bijbenen en stond het 2-1 voor Eaters. Na de tweede periode was het gat geslagen met een tussenstand van 5-2.

Hattrick
In de derde periode was het Marco Postma die de voorzet gaf op de vrijstaande Yoren de Smet en hij maakte de 6-2. Het was zijn derde goal van de avond. Volgende week speelt Eaters opnieuw twee wedstrijden in de BeNe-league. Dan speelt het team een uitwedstrijd in Mechelen en een thuisduel tegen Nijmegen.

De Geleense ploeg staat derde in de rangschikking achter Heerenveen en Den Haag.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen