Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters verzuimt eigenhandig koppositie veilig te stellen

Geplaatst opzondag 4 november 2018 - 22:00

De ijshockeyers van Microz Eaters hebben de koppositie in de bekercompetitie niet veilig weten te stellen.

De Geleense ploeg verloor zondag haar laatste reguliere duel in die competitie thuis van Cairox Hijs Den Haag. Het werd 5-9.

Tweede nederlaag
Het is voor de formatie van Andy
Tenbult de tweede nederlaag dit seizoen. Zaterdagavond ging het team in Heerenveen onderuit tegen de Flyers (4-2). De tien duels daarvóór wist Eaters stuk voor stuk te winnen.

Lees ook: Heerenveen maakt einde aan ongeslagen status Eaters

Video: L1

Punt
Eaters had tegen Den Haag aan één punt voldoende om zeker te zijn van de koppositie in het bekertoernooi. Concurrent Heerenveen kan Geleen nog inhalen op de ranglijst. Die ploeg moet nog drie wedstrijden spelen. Eaters blijft koploper wanneer de Friezen ergens een puntje laten liggen.

Halve finales
De nummer één van de bekercompetitie speelt eind december namelijk in de halve finale van de play-offs tegen de nummer vier. De andere halve finale gaat tussen de nummers twee en drie.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen