Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters verzuimt eigenhandig koppositie veilig te stellen

Geplaatst opzondag 4 november 2018 - 22:00

De ijshockeyers van Microz Eaters hebben de koppositie in de bekercompetitie niet veilig weten te stellen.

De Geleense ploeg verloor zondag haar laatste reguliere duel in die competitie thuis van Cairox Hijs Den Haag. Het werd 5-9.

Tweede nederlaag
Het is voor de formatie van Andy
Tenbult de tweede nederlaag dit seizoen. Zaterdagavond ging het team in Heerenveen onderuit tegen de Flyers (4-2). De tien duels daarvóór wist Eaters stuk voor stuk te winnen.

Lees ook: Heerenveen maakt einde aan ongeslagen status Eaters

Video: L1

Punt
Eaters had tegen Den Haag aan één punt voldoende om zeker te zijn van de koppositie in het bekertoernooi. Concurrent Heerenveen kan Geleen nog inhalen op de ranglijst. Die ploeg moet nog drie wedstrijden spelen. Eaters blijft koploper wanneer de Friezen ergens een puntje laten liggen.

Halve finales
De nummer één van de bekercompetitie speelt eind december namelijk in de halve finale van de play-offs tegen de nummer vier. De andere halve finale gaat tussen de nummers twee en drie.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen