Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters verzuimt eigenhandig koppositie veilig te stellen

Geplaatst opzondag 4 november 2018 - 22:00

De ijshockeyers van Microz Eaters hebben de koppositie in de bekercompetitie niet veilig weten te stellen.

De Geleense ploeg verloor zondag haar laatste reguliere duel in die competitie thuis van Cairox Hijs Den Haag. Het werd 5-9.

Tweede nederlaag
Het is voor de formatie van Andy
Tenbult de tweede nederlaag dit seizoen. Zaterdagavond ging het team in Heerenveen onderuit tegen de Flyers (4-2). De tien duels daarvóór wist Eaters stuk voor stuk te winnen.

Lees ook: Heerenveen maakt einde aan ongeslagen status Eaters

Video: L1

Punt
Eaters had tegen Den Haag aan één punt voldoende om zeker te zijn van de koppositie in het bekertoernooi. Concurrent Heerenveen kan Geleen nog inhalen op de ranglijst. Die ploeg moet nog drie wedstrijden spelen. Eaters blijft koploper wanneer de Friezen ergens een puntje laten liggen.

Halve finales
De nummer één van de bekercompetitie speelt eind december namelijk in de halve finale van de play-offs tegen de nummer vier. De andere halve finale gaat tussen de nummers twee en drie.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen