Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Eaters verzuimt eigenhandig koppositie veilig te stellen

Geplaatst opzondag 4 november 2018 - 22:00

De ijshockeyers van Microz Eaters hebben de koppositie in de bekercompetitie niet veilig weten te stellen.

De Geleense ploeg verloor zondag haar laatste reguliere duel in die competitie thuis van Cairox Hijs Den Haag. Het werd 5-9.

Tweede nederlaag
Het is voor de formatie van Andy
Tenbult de tweede nederlaag dit seizoen. Zaterdagavond ging het team in Heerenveen onderuit tegen de Flyers (4-2). De tien duels daarvóór wist Eaters stuk voor stuk te winnen.

Lees ook: Heerenveen maakt einde aan ongeslagen status Eaters

Video: L1

Punt
Eaters had tegen Den Haag aan één punt voldoende om zeker te zijn van de koppositie in het bekertoernooi. Concurrent Heerenveen kan Geleen nog inhalen op de ranglijst. Die ploeg moet nog drie wedstrijden spelen. Eaters blijft koploper wanneer de Friezen ergens een puntje laten liggen.

Halve finales
De nummer één van de bekercompetitie speelt eind december namelijk in de halve finale van de play-offs tegen de nummer vier. De andere halve finale gaat tussen de nummers twee en drie.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen