Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters verliezen wederom van Den Haag

Geplaatst opzondag 17 oktober 2021 - 21:53

De ijshockeyers van Snackpoint Eaters Limburg hebben in de bekercompetitie opnieuw verloren van Den Haag.

Na de 9-1 nederlaag van afgelopen vrijdag werd het zondagavond in Geleen 3-5.

Snelle achterstand
De ploeg van coach Gints Bikard kwam in de eerste periode al snel op achterstand. De Eaters kwamen daarna beter in de wedstrijd en sloten de eerste periode af met een 1-1 tussenstand. In de tweede periode kende de Geleense ploeg een sterke fase waarin uiteindelijk de 2-1 werd gescoord. Niet veel later scoorden de ijshockeyers uit de Hofstad echter drie keer achter elkaar: 2-4.

Alles of niets
In de derde periode wederom een sterk begin van Eaters met de 3-4 als resultaat. De verdiende Geleense gelijkmaker bleef echter uit. In de slotfase speelden de Eaters alles of niets door zonder doelman te spelen. Dat resulteerde in de vijfde tegentreffer.

Laatste speelronde
Komend weekend is de laatste speelronde van de bekercompetitie. Zaterdag speelt Eaters uit tegen Heerenveen, zondag wacht een thuisduel tegen Zoetermeer. Doordat er slechts vier ploegen meedoen aan de bekercompetitie zijn de vier clubs al verzekerd van een plek in de halve finales. Die worden in 2022 gespeeld. Na de bekerwedstrijden starten de ijshockeyers van Eaters in de BeneLeague, een competitie tussen Nederlandse en Belgische clubs.

Lees ook: Stevige nederlaag voor Eaters in Den Haag

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen