Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters verliest eerste duel in halve finale Beneleague

Geplaatst opzaterdag 16 maart 2019 - 23:00

Microz Eaters heeft het eerste duel in de halve finale van de Beneleague verloren.

In de eigen ijshal in Geleen ging Eaters in overtime met 6-7 onderuit tegen het Belgische Herentals.

Aan elkaar gewaagd
Periodestanden 2-2, 3-2, 1-2. Beide ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd. In de derde periode leek Geleen definitief de partij naar zich toe te trekken met een voorsprong van twee goals, toen de Belgen vier minuten voor het einde toch weer langszij kwamen. In de extra tijd scoorde Herentals-aanvaller Goris de 6-7, sudden victory.

Zondag is de tweede in de best of three reeks in Herentals. Eventueel volgt daarna nog een derde beslissende wedstrijd in België om te bepalen wie naar de finale gaat van de Beneleague.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen