Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters start kwartfinale met verlies

Geplaatst opvrijdag 6 maart 2020 - 23:08

Microz Eaters heeft de eerste ontmoeting in de kwartfinale van de BeNe-League verloren. In Den Haag won Hijs met 5-4.

Het Geleense team kwam via Mirtch Koumans op voorsprong, maar de eerste periode eindigde in 1-1.

Verloren
Ook in de tweede periode kwam Eaters voor, Marco Postma scoorde de 1-2. Wederom kwam de thuisclub langszij, 2-2. Postma zorgde voor de 2-3, maar opnieuw kwam HIJS langszij. In de derde periode werd het 4-3, waarna captain Vadim Vyesbreghs de 4-4 aantekende. Toch ging het duel verloren, want met nog drie minuten speeltijd kwam de 5-4 eindstand op het scorebord.

Eaters moet de wedstrijd zondagavond in Geleen winnen, wil het een kans houden om verder te komen in de BeNe-League. Alleen in dat geval volgt dinsdagavond in Den Haag de derde en beslissende ontmoeting.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen