Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters plaats zich voor halve finales bekercompetitie

Geplaatst opzondag 3 november 2019 - 9:34

De ijshockeyers van Eaters hebben zich zaterdagavond voor de halve finales van de bekercompetitie geplaatst. Het uitduel tegen Zoetermeer Panters wonnen ze met 4-8.

Na de eerste periode leidde het team uit Geleen door onder meer twee doelpunten van Akim Ramoul.

Scoorden
In de tweede periode scoorden zowel de thuisclub als Eaters nog een keer. In de laatste periode kwam Zoetermeer terug tot 3-5.

Eindstand
Daarna liep Microz Eaters uit naar 3-8 door scores van opnieuw Akim Ramoul, Nick Verschuren en Vadim Gyesbreghs (die beiden hun 2e scoorden). Panters scoorde nog tegen en zo werd de eindstand bereikt.

Bekerfinale
Dat betekent dat Eaters Heerenveen ontmoet in de halve finale en Den Haag speelt tegen Nijmegen. De winnaars gaan door naar de bekerfinale.

Zondagavond speelt Eaters in Geleen het laatste duel tegen Cairox Hijs Hokij. Ook die ploeg plaatste zich al voor de play-offs van de beker.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu
Uitgelicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu

Violist en orkestleider André Rieu vertelt in een openhartig interview over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière van violist naar orkestleder en entertainer van wereldformaat.

Rieu stelde samen met zijn vrouw Marjorie voor L1 TV exclusief een programma samen met hoogtepunten van alle concerten op het Vrijthof in Maastricht.

Zaterdag en zondag op L1 TV
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Kom helemaal in de stemming voor de LVK-Finale

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen