Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Eaters pakt volle buit in Amsterdam: 4-7

Geplaatst opzondag 20 januari 2019 - 22:00

De ijshockeyers van Microz Eaters Geleen hebben zondagavond Amsterdam Tigers het nakijken gegeven.

In de hoofdstad werd het 4-7 voor de ploeg van Andy Tenbult.

Goed op weg
Eaters was al snel op koers voor een goed resultaat. Lars van Sloun hielp zijn ploeg in de eerste periode met twee treffers goed op weg. Bovendien was Tom Marx, op het moment dat Eaters een man minder op het ijs had, goed voor een shorthanded goal. Door een Amsterdamse tegentreffer stond het na de eerste periode 1-3.

Hattrick
In het vervolg bouwde Eaters de voorsprong uit: Van Sloun voltooide zijn hattrick en doordat ook Joey Geurts het vizier op scherp had staan, stond het in de tweede periode 1-5 voor de Geleendenaren. Het Amsterdamse verzet bleek daarmee nog niet gebroken, want de thuisploeg vocht zich met drie goals onverwacht terug tot 4-5.

Slotakkoord
Het slotakkoord was desondanks voor de nummer drie van de ranglijst: Nick Verschuren nam de zesde Limburgse treffer voor zijn rekening, waarna Tom Marx met zijn tweede treffer van de avond in de slotminuut voor de 4-7 tekende. Eaters handhaaft door de overwinning haar plek in de top-drie van de BENE-League.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen