Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Eaters pakt volle buit in Amsterdam: 4-7

Geplaatst opzondag 20 januari 2019 - 22:00

De ijshockeyers van Microz Eaters Geleen hebben zondagavond Amsterdam Tigers het nakijken gegeven.

In de hoofdstad werd het 4-7 voor de ploeg van Andy Tenbult.

Goed op weg
Eaters was al snel op koers voor een goed resultaat. Lars van Sloun hielp zijn ploeg in de eerste periode met twee treffers goed op weg. Bovendien was Tom Marx, op het moment dat Eaters een man minder op het ijs had, goed voor een shorthanded goal. Door een Amsterdamse tegentreffer stond het na de eerste periode 1-3.

Hattrick
In het vervolg bouwde Eaters de voorsprong uit: Van Sloun voltooide zijn hattrick en doordat ook Joey Geurts het vizier op scherp had staan, stond het in de tweede periode 1-5 voor de Geleendenaren. Het Amsterdamse verzet bleek daarmee nog niet gebroken, want de thuisploeg vocht zich met drie goals onverwacht terug tot 4-5.

Slotakkoord
Het slotakkoord was desondanks voor de nummer drie van de ranglijst: Nick Verschuren nam de zesde Limburgse treffer voor zijn rekening, waarna Tom Marx met zijn tweede treffer van de avond in de slotminuut voor de 4-7 tekende. Eaters handhaaft door de overwinning haar plek in de top-drie van de BENE-League.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen