Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters legt eerste spelers voor nieuwe seizoen vast

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 20:50

Eaters Geleen heeft de eerste spelers voor het nieuwe seizoen vastgelegd.

Het gaat om drie verdedigers, waarvan Yan Turcotte de meest opvallende is.

Fysiek sterk
Turcotte is een Franse Canadees, die de afgelopen drie jaar voor Heerenveen speelde en met dat team onder ander twee landstitels won. Peter Knops, de teammanager van Eaters, omschrijft Turcotte als een fysiek sterke speler, intimiderend en aanwezig, Hij ziet hem als een enorme aanwinst voor zijn team. Toen duidelijk werd dat Heerenveen het contract met de Canadees niet zou verlengen, heeft de technische staf van Eaters toegeslagen. Turcotte blijft minimaal één seizoen in Geleen.

Foto: Eaters Geleen

Verlenging
Vadim Gyesbreghs speelde afgelopen jaar al voor Eaters, maar heeft zijn overeenkomst met de Geleense ploeg verlengd. Gyesbreghs behoort tot de betere verdedigers van Nederland. Knops is blij met het langere verblijf van de verdediger. Heel wat andere clubs wilden hem inlijven, maar hij is volgens Knops tot de conclusie gekomen dat blijven in Geleen voor hem het beste is.

Foto: Eaters Geleen

Stappen vooruit
Ook Sebastián Kragt versterkt komend seizoen de verdediging van de Eaters. De 19-jarige Amsterdammer komt over van de Kemphanen in Eindhoven. Het jeugdige talent wil stappen vooruit maken. "Ik was al overtuigd van de verdedigende capaciteiten van de Eaters en dat heeft mijn keuze voor Geleen alleen maar versterkt", aldus de Amsterdammer.

Foto: Eaters Geleen
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen