Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Eaters legt eerste spelers voor nieuwe seizoen vast

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 20:50

Eaters Geleen heeft de eerste spelers voor het nieuwe seizoen vastgelegd.

Het gaat om drie verdedigers, waarvan Yan Turcotte de meest opvallende is.

Fysiek sterk
Turcotte is een Franse Canadees, die de afgelopen drie jaar voor Heerenveen speelde en met dat team onder ander twee landstitels won. Peter Knops, de teammanager van Eaters, omschrijft Turcotte als een fysiek sterke speler, intimiderend en aanwezig, Hij ziet hem als een enorme aanwinst voor zijn team. Toen duidelijk werd dat Heerenveen het contract met de Canadees niet zou verlengen, heeft de technische staf van Eaters toegeslagen. Turcotte blijft minimaal één seizoen in Geleen.

Foto: Eaters Geleen

Verlenging
Vadim Gyesbreghs speelde afgelopen jaar al voor Eaters, maar heeft zijn overeenkomst met de Geleense ploeg verlengd. Gyesbreghs behoort tot de betere verdedigers van Nederland. Knops is blij met het langere verblijf van de verdediger. Heel wat andere clubs wilden hem inlijven, maar hij is volgens Knops tot de conclusie gekomen dat blijven in Geleen voor hem het beste is.

Foto: Eaters Geleen

Stappen vooruit
Ook Sebastián Kragt versterkt komend seizoen de verdediging van de Eaters. De 19-jarige Amsterdammer komt over van de Kemphanen in Eindhoven. Het jeugdige talent wil stappen vooruit maken. "Ik was al overtuigd van de verdedigende capaciteiten van de Eaters en dat heeft mijn keuze voor Geleen alleen maar versterkt", aldus de Amsterdammer.

Foto: Eaters Geleen
Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen