Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Eaters legt eerste spelers voor nieuwe seizoen vast

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 20:50

Eaters Geleen heeft de eerste spelers voor het nieuwe seizoen vastgelegd.

Het gaat om drie verdedigers, waarvan Yan Turcotte de meest opvallende is.

Fysiek sterk
Turcotte is een Franse Canadees, die de afgelopen drie jaar voor Heerenveen speelde en met dat team onder ander twee landstitels won. Peter Knops, de teammanager van Eaters, omschrijft Turcotte als een fysiek sterke speler, intimiderend en aanwezig, Hij ziet hem als een enorme aanwinst voor zijn team. Toen duidelijk werd dat Heerenveen het contract met de Canadees niet zou verlengen, heeft de technische staf van Eaters toegeslagen. Turcotte blijft minimaal één seizoen in Geleen.

Foto: Eaters Geleen

Verlenging
Vadim Gyesbreghs speelde afgelopen jaar al voor Eaters, maar heeft zijn overeenkomst met de Geleense ploeg verlengd. Gyesbreghs behoort tot de betere verdedigers van Nederland. Knops is blij met het langere verblijf van de verdediger. Heel wat andere clubs wilden hem inlijven, maar hij is volgens Knops tot de conclusie gekomen dat blijven in Geleen voor hem het beste is.

Foto: Eaters Geleen

Stappen vooruit
Ook Sebastián Kragt versterkt komend seizoen de verdediging van de Eaters. De 19-jarige Amsterdammer komt over van de Kemphanen in Eindhoven. Het jeugdige talent wil stappen vooruit maken. "Ik was al overtuigd van de verdedigende capaciteiten van de Eaters en dat heeft mijn keuze voor Geleen alleen maar versterkt", aldus de Amsterdammer.

Foto: Eaters Geleen
Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen