Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Eaters legt eerste spelers voor nieuwe seizoen vast

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 20:50

Eaters Geleen heeft de eerste spelers voor het nieuwe seizoen vastgelegd.

Het gaat om drie verdedigers, waarvan Yan Turcotte de meest opvallende is.

Fysiek sterk
Turcotte is een Franse Canadees, die de afgelopen drie jaar voor Heerenveen speelde en met dat team onder ander twee landstitels won. Peter Knops, de teammanager van Eaters, omschrijft Turcotte als een fysiek sterke speler, intimiderend en aanwezig, Hij ziet hem als een enorme aanwinst voor zijn team. Toen duidelijk werd dat Heerenveen het contract met de Canadees niet zou verlengen, heeft de technische staf van Eaters toegeslagen. Turcotte blijft minimaal één seizoen in Geleen.

Foto: Eaters Geleen

Verlenging
Vadim Gyesbreghs speelde afgelopen jaar al voor Eaters, maar heeft zijn overeenkomst met de Geleense ploeg verlengd. Gyesbreghs behoort tot de betere verdedigers van Nederland. Knops is blij met het langere verblijf van de verdediger. Heel wat andere clubs wilden hem inlijven, maar hij is volgens Knops tot de conclusie gekomen dat blijven in Geleen voor hem het beste is.

Foto: Eaters Geleen

Stappen vooruit
Ook Sebastián Kragt versterkt komend seizoen de verdediging van de Eaters. De 19-jarige Amsterdammer komt over van de Kemphanen in Eindhoven. Het jeugdige talent wil stappen vooruit maken. "Ik was al overtuigd van de verdedigende capaciteiten van de Eaters en dat heeft mijn keuze voor Geleen alleen maar versterkt", aldus de Amsterdammer.

Foto: Eaters Geleen
Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 7 juli bij L1

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen