Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters laat weinig heel van Antwerp Phantoms

Geplaatst opzondag 17 februari 2019 - 22:22

Microz Eaters heeft zondagavond een ruimte overwinning geboekt in de Bene-League. De Geleense formatie won met 11-0 van Antwerp Phantoms.

Daarmee stelt Eaters het thuisvoordeel veilig voor de play-offs.

Verschuren
Na zeventien minuten stond er in Glanerbrook al een 3-0 voorsprong op het scorebord: Nick Verschuren (twee keer) en Lars van Sloun maakten de treffers.

Druk
Eaters bleef de tegenstander onder druk houden en liep via opnieuw Van Sloun en Verschuren, Luca Heutmekers, Lukasz Bartak en Mitch Koumans uit na een 9-0 voorsprong.

Derde
Jord Smit, Koumans en Verschuren bepaalden uiteindelijk de eindstand. Eaters staat na de zege derde in de Bene-League.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen