Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters laat geen spaan heel van Tilburg: 20-2

Geplaatst opzondag 5 januari 2020 - 23:07

Microz Eaters Limburg heeft zondagavond een monsterscore neergezet tegen Tilburg Trappers Toekomstteam: 20-2.

In Glanerbrook konden vooral Nick Verschuren en Marek Malinsky zich uitleven: Verschuren scoorde zes keer, Malinsky nam vijf goals voor zijn rekening.

Overtal
De openingstreffer maakte Geleen nog in een overtalsituatie, in tegenstelling tot de doelpuntenregen die daarna volgde. Aan het eind van periode 1 stond het 4-0 door treffers van Akim Ramoul, Lars van Sloun en tweemaal Malinsky.

12-1
Na de 5-0 via Verschuren mocht Tilburg via Guy Kunst zowaar scoren, maar daarna was het weer de beurt aan de thuisploeg. Achtereenvolgens Yoren de Smet, tweemaal Malinsky, Verschuren, opnieuw De Smet, nogmaals Verschuren én Luca Heutmekers zorgden voor een 12-1 stand na twee periodes ijshockey.

Lees ook: Eaters ondanks inhaalrace onderuit in Herentals

Microz Eaters Limburg (5 jan 2019)
Foto: PubliciteitVisie.nl

Duidelijk
De Geleense galavoorstelling kreeg in de derde periode een passend slot, want opnieuw vielen de goals als rijpe appelen van de boom. De Smet en Verschuren scoorden voordat Donovan de Zwart de Brabanders nog een doelpunt schonk, waarna Ramoul, Malinsky, tweemaal Gyesbreghs en twee keer topscorer Verschuren met hun treffers de eindstand op een duidelijke 20-2 bepaalden.

Vijfde
Eaters is door die die doelpuntenproductie in één klap de op-twee-na meestscorende ploeg van de BeNe-League. Op de ranglijst moet het team van Andy Tenbult zich echter tevreden stellen met de vijfde plek, met 16 punten uit 10 wedstrijden. Tilburg is, met 119 tegentreffers in 11 wedstrijden, nog puntloos.

Lees ook: Eaters-duo geschorst om knokpartij vóór wedstrijd

Geschorst
Eaters trad aan zonder de geschorsten Lars Engwegen en Renzo Meulenbeek. Het duo moet brommen na een knokpartij voorafgaand aan een bekerwedstrijd tegen Heerenveen in december.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen