Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters krijgt pak rammel in bekerfinale

Geplaatst opwoensdag 18 januari 2017 - 22:17

De ijshockeyers van de Heerenveen Flyers hebben woensdagavond hun bekertitel geprolongeerd. Eaters ging met 8-1 de boot in.

De Friezen waren oppermachtig in Eindhoven.

Snelle voorsprong
De Flyers kwamen al snel op voorsprong door een goal van Demelinne. In een paar minuten tijd maakte Postma nog twee doelpunten voor de Flyers. De Geleense ijshockeyers scoorden nog een keer, maar Bezak zorgde ervoor dat Heerenveen na de eerste periode al een comfortabele voorsprong had: 4-1.

Tweede periode
In de tweede periode begonnen de Friezen ook sterk. Al na één minuut speeltijd was het raak. Wurm tikte de 5-1 voor de Flyers binnen. Postma zorgde even later voor de zesde treffer.

Vernedering
De derde periode was enkel nog voor de vorm. Ook toen was Eaters niet opgewassen tegen de Friezen. Nijland scoorde nog de 7-1 voor Flyers. Uitblinker Postma bepaalde de eindstand: 8-1.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

LIVE: IJshockeyers Eaters spelen bekerfinale
Geen bekerfinale voor Laco Eaters
Einde seizoen voor Eaters na verlies
Eaters onderuit tegen Den Haag
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen