Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters houdt zicht op BeNe-League na winst op Mechelen

Geplaatst opzondag 16 februari 2020 - 21:22

Microz Eaters Geleen heeft zondagavond met 5-1 gewonnen van Mechelen Golden Sharks.

De Belgen werden in de strijd om de BeNe-League verslagen, waardoor Eaters nog in de race is voor de enige prijs die het dit seizoen kan pakken.

Landskampioenschap
Door de 8-6 nederlaag die de Geleense ijshockeyers afgelopen vrijdag opliepen in Den Haag, is het namelijk niet meer mogelijk bij de eerste twee te eindigen in Nederland en daardoor niet mogen strijden om het landskampioenschap.

Tweede periode
Eaters begon zondagavond goed in Glanerbrook en stond aan het einde van de tweede periode al met 3-0 voor. Die score werd nog uitgebouwd naar 5-1.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen