Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters halen uit tegen Zoetermeer

Geplaatst opmaandag 6 november 2017 - 6:29

De ijshockeyers van Laco Eaters Geleen hadden zondag weinig moeite met Zoetermeer Panters. Het werd in Glanerbrook 8-3.

‚ÄčEaters begon sterk aan het duel tegen de nummer tien van de Bene-League, want na 10 minuten spelen stond er al een 2-0 stand op het scorebord. Slawomir Krzak en Vadim Gyesbreghs (powerplay) waren verantwoordelijk voor de treffers.

Goals
In het begin van de tweede periode scoorde Zoetermeer de aansluitingstreffer via Joy Turpijn, maar de ploeg uit Geleen nam direct weer het heft in handen. Tom Marx en tweemaal Lars van Sloun zorgden ervoor dat het aan het eind van de tweede periode 5-1 stond in het voordeel van Eaters.

Ondertal
Het klasseverschil werd in de derde periode duidelijker toen Eaters in ondertal liefst twee keer scoorde. Beide goals kwamen van de stick van Tom Marx, die daarmee zijn hattrick voltooide. Vadim Gyesbreghs schoot de laatste Geleense treffer in het net, waarna twee tegentreffers door Joy Turpijn en Teris Wright in de slotminuten alleen voor de statistieken van belang waren: 8-3.

Bovenste plaatsen
Door de ruime overwinning blijft het team van Andy Tenbult meestrijden om de bovenste plaatsen in de competitie. Eaters, dat pas negen tegentreffers incasseerde in vier wedstrijden, staat voorlopig vierde in de stand.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen