Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters-duo geschorst om knokpartij vóór wedstrijd

Geplaatst opzondag 5 januari 2020 - 16:01

De tuchtcommissie van de ijshockeybond heeft twee spelers van Microz Eaters Limburg een schorsing opgelegd.

Het gaat om Lars Engwegen en Renzo Meulenbeek. Engwegen moet de aankomende drie wedstrijden van de kant toekijken, Meulenbeek is voor twee duels uitgesloten.

Over de lijn
Tijdens de warming-up voor het bekerduel in en tegen Heerenveen, op zondag 22 december, ging Engwegen de middenlijn over om op de vuist te gaan met Flyers-speler Lars den Edel. Daarna mengde ook onder meer Meulenbeek zich in het strijdgewoel.

Lees ook: Bekerduel Eaters escaleert: 'Fluitgedrag haast absurd'

Verontwaardiging
Tijdens de wedstrijd zelf incasseerde Geleen penalty na penalty: waar Heerenveen 8 strafminuten verzamelde, deelde de arbitrage liefst 77 strafminuten uit aan Geleen. Dat leidde toen tot verontwaardiging in het Eaters-kamp. "Wat tijdens de warming-up is gebeurd is van invloed geweest op de wedstrijd. Het leek erop dat de officials tijdens de wedstrijd dat incident wilden rechttrekken", zei teammanager Peter Knops destijds.

BeNe-League
Eaters speelt zondagavond in de BeNe-League tegen Tilburg Trappers Toekomstteam. Zaterdag verloor de equipe van coach Andy Tenbult van HYC Herentals.

Lees ook: Eaters ondanks inhaalrace onderuit in Herentals

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen