Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters declasseren Antwerp Phantoms

Geplaatst opzaterdag 25 januari 2020 - 23:36

De ijshockeyers van Microz Eaters hebben in de BeNe-league fors uitgehaald. Antwerp Phantoms werd in eigen huis met 9-0 verslagen.

Eaters stond binnen drie minuten met 0-1 voor door treffer van Levi Smeets en in dezelfde minuut vergrootte Marek Malinsky.

0-3 op scorebord
Er waren nog geen tien minuten gespeeld toen het scorebord 0-3 aangaf. Yan Turcotte rondde een aanval met Akim Ramoul en Mordy Munichman af door de puck in het Antwerpse doel te knallen.

Productief
Ook in de tweede periode was Eaters productief. Nick Verschuren schoot zijn team naar 0-4, Joey Geurts zorgde voor de vijfde treffer, Marek Malinsky tekende voor de 0-6 en Marco Postma deed er nog een schepje bovenop door met powerplay Eaters op 0-7 te brengen.

Leed
Daarmee was het leed voor de Belgische tegenstander nog niet geleden, want met nog negen minuten te spelen was het opnieuw raak toen Marco Postma de puck achter doelman Neil Bruyninckx knalde. Renzo Meulenbeek bepaalde vier minuten voor tijd de eindstand op 0-9.

Heerenveen
Zondagavond komt Eaters in Geleen in actie tegen Unis Flyers uit Heerenveen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen