Overslaan en naar de inhoud gaan

Eaters boekt tegen Hijs tweede zege van weekend

Geplaatst opmaandag 25 november 2019 - 7:20

Na een 4-0 overwinning op Chiefs Leuven heeft Microz Eaters Limburg zondag ook Cairox Hijs Hokij Den Haag op de pijnbank gelegd.

De Hagenaars werden in Glanerbrook met 6-2 geklopt.

Droomstart
Eaters kende een droomstart, want na amper zes minuten ijshockey stond het al 2-0 voor de formatie van Andy Tenbult. Beide keren was Mitch Koumans de schutter en beide keren was Eetu Moksunen de aangever.

Lees ook: Eaters verslaat Leuven met 4-0

Terug in de wedstrijd
Aan het eind van de eerste periode werd het ook 3-0 voor Eaters, door een powerplaytreffer van Yann Turcotte. Joey Oosterveld bracht niet veel later Hijs weer terug in de wedstrijd, door de 3-1 tegen de touwen te schieten.

Marge weer twee
De spanning kwam helemaal terug in het duel toen Alan van Bentem vroeg in de tweede periode de 3-2 voor zijn rekening nam. Nog voor het verstrijken van die tweede periode was de marge echter alweer twee, door een goal van Tom Marx.

Slotakkoord
In de derde periode kwam Eaters niet meer in de problemen. Sterker nog, de ploeg uit Geleen slaagde er nog in de score uit te breiden. Vadim Gyesbreghs scoorde in een powerplaysituatie de 5-2, waarna het slotakkoord voor Marx was: 6-2.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen