Overslaan en naar de inhoud gaan

E-Sporter Roda gaat los op Spaanse topkeeper: 'Ballenbak'

Geplaatst opdinsdag 16 januari 2018 - 6:46

Het zit Tom Heijnen, E-Sporter van Roda JC, niet mee de laatste weken. Hij was zijn emoties dan ook niet de baas na een nieuwe tegenvaller in de virtuele competitiewedstrijd tegen FC Twente.

Na een klungelige tegentreffer tegen Twente, schoot Heijnen uit zijn slof. "What the fuck, gek!?"

Spaanse topkeeper
David de Gea, de Spaanse topkeeper van Manchester United, speelt in de virtuele eredivisie voor het Roda JC van Heijnen. Het blijkt geen garantie voor succes, want de gewraakte goal kwam op conto van de doelman. "Ga toch weg, man. Dit kan toch niet, ouwe. Elke keer tegen mij. Fuck off", begint Heijnen, na de 4-3 van Twente. "Koop ik 92 De Gea, lijkt wel een ballenbak."

Gelijke stand
Uiteindelijk heeft de E-Sporter uit Landgraaf de stand nog gelijk kunnen trekken: 4-4. Vermoedelijk houdt hij toch een nare smaak over aan het duel, daar hij juist wel een opsteker kon gebruiken. De laatste wedstrijden zit het flink tegen, terwijl de competitiestart zo veelbelovend was. Eerder liep hij kwaad weg tijdens een partij tegen Sparta Rotterdam.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen