Overslaan en naar de inhoud gaan

E-Sporter Roda gaat los op Spaanse topkeeper: 'Ballenbak'

Geplaatst opdinsdag 16 januari 2018 - 6:46

Het zit Tom Heijnen, E-Sporter van Roda JC, niet mee de laatste weken. Hij was zijn emoties dan ook niet de baas na een nieuwe tegenvaller in de virtuele competitiewedstrijd tegen FC Twente.

Na een klungelige tegentreffer tegen Twente, schoot Heijnen uit zijn slof. "What the fuck, gek!?"

Spaanse topkeeper
David de Gea, de Spaanse topkeeper van Manchester United, speelt in de virtuele eredivisie voor het Roda JC van Heijnen. Het blijkt geen garantie voor succes, want de gewraakte goal kwam op conto van de doelman. "Ga toch weg, man. Dit kan toch niet, ouwe. Elke keer tegen mij. Fuck off", begint Heijnen, na de 4-3 van Twente. "Koop ik 92 De Gea, lijkt wel een ballenbak."

Gelijke stand
Uiteindelijk heeft de E-Sporter uit Landgraaf de stand nog gelijk kunnen trekken: 4-4. Vermoedelijk houdt hij toch een nare smaak over aan het duel, daar hij juist wel een opsteker kon gebruiken. De laatste wedstrijden zit het flink tegen, terwijl de competitiestart zo veelbelovend was. Eerder liep hij kwaad weg tijdens een partij tegen Sparta Rotterdam.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen